Leuk om goed naar elkaar te luisteren en je eigen fantasie erop los te laten.

– spelers

Ik ben gek op verhalen en mensen zouden meer tijd moeten maken om samen te lachen.

– speelster

Wij hebben het spel in meerdere varianten met de familie gespeeld. De tekeningen zijn inspirerend en lokken associaties uit. De handleiding vind ik goed leesbaar, ook voor mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben. De aanpassing van de handleiding voor kinderen is mooi, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen.

– speelster

Afgelopen week voor het eerst in de les gebruikt (italiaas voor volwassenen) en het was meteen een succes! Erg bedankt voor de ontwikkeling van het spel en nog veel succes ermee!

– docent italiaans

Mooie manier om het vertellen te verspreiden

– verhalenverteller

Ik zie uit naar de regenachtige dagen!

– speler

Ik ben docent taal en taaldidactiek aan de HAN-Pabo en heb vandaag met vierdejaarsstudenten de mogelijkheden van het kleine vertelspel verkend.
We hebben gekeken naar de rol die het spel kan spelen bij mondelinge taalvaardigheid en als voorbereiding op het schrijven van verhalen. Studenten en ik werden enthousiast van de hoeveelheid kansen die we zagen om het taalonderwijs te verrijken.

– docent

Dit vertelspel wil ik als vertelcoach heel graag gaan gebruiken in mijn vertelworkshops en vertellessen.

– verhalenverteller

Echt mooie kaarten, een plezier om naar te kijken, envoudige spelregels met veel variatiemogelijkheden en spel-vertel-plezier verzekerd.
Tot op heden heb ik het spel met vrienden gespeeld. Ik ga dit in mijn werk zeker nog gebruiken als opwarming en voor het stimuleren van de fantasie. Het tweede doosje gaat naar een nichtje die met anderstaligen werkt en dit kan gebruiken om het Nederlands op een vrolijke manier te oefenen.

– verhalenvertelster

We hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens het verzinnen van verhalen over slapende bossen, mysterieuze raadsels, vergeten avonturen en andere gekke dingen. Alles onder het genot van huisgemaakte wafels.

– speelster

Wij hebben het kleine vertelspel van de week gespeeld. Leuk, ontroerend, fantasievol, verrassend, mooi…. Met prachtige tekeningen. Zomaar wat woorden die mij te binnen schieten.

– speler

In dit prachtige Vertelspel zitten duizenden verhalen verborgen, die zich kaart voor kaart laten ontdekken. Verrassing en plezier, vooral als je het spel samen met meerdere mensen speelt. De eenvoud van dit prachtige idee verdient het om een breed publiek te bereiken.

– amateurverteller

Wat een inspirerend spel!

– speelster

Beurtelings verteller en luisteraar zijn in één spel, met prachtige illustraties ter inspiratie. Hoe mooi kan iets zijn!

– amateurverteller

Leuk, ook interessant voor logopedisten!

– speelster

Het kleine Vertelspel valt bij mij in goede aarde; prachtige kaarten, mooie beelden, er is zorg aan besteed en er is de mogelijkheid in de binnenwereld te komen. We hebben het met 6 kaarten gespeeld, met behulp van de kaarten A en B een thema gekozen en vervolgens gezamelijk het verhaal verteld; bijvoorbeeld over ‘het rampzalige recept’.
We hebben er vooral plezier en contact aan beleefd en het is fantastisch als een spel deze mogelijkheden in zich heeft.

– speelster en therapeut

Mooi spel, zorgt voor een leuke creatieve sfeer!

– speler

Al lang op zoek naar zo’n soort spel voor de woordenschat in de klas!

– docent basisonderwijs

Een aanrader voor iedereen die met vertellen aan de slag wil.

– professioneel verhalenvertelster